Enkele van onze recente cases

Nationaal ouderenfonds

Klant: Nationaal Ouderenfonds
Bureau: OWN agency / Players United
Merk: Old Stars Walking Football
Campagne: Oranje gaat toch naar het WK!
Jaar: 2018
Branche: Non-profit / Goede Doelen
Introductie
Nationaal Ouderenfonds introduceert Walking Football, wandelvoetbal voor 65+. Niet alleen sportiviteit, maar de sociale component die ermee gepaard gaat staat centraal.

DZB Leiden

Klant: DZB Leiden
Bureau: OWN agency / Just
Merk: DZB Leiden
Campagne: Geloof in de kracht van ieder mens
Jaar: 2018
Branche: Overheid
Introductie
DZB Leiden zet zich in voor een samenleving waarin iedereen meedoet. De invoering van de Participatiewet vraagt om een herbezinning op de kernactiviteiten én een herintroductie.

Gemeente Leiden

Klant: gemeente Leiden
Bureau:
OWN agency
Merk: parkeren in Leiden
Campagne: elke parkeerder op de juiste plaats 
Jaar: 2016 – 2018
Branche: Overheid
Introductie
Leiden worstelt al jaren met een groeiend parkeerprobleem. Dat probleem is vooral dat auto’s op de verkeerde plekken zijn geparkeerd. Aan ons de vraag: hoe maken we duidelijk dat iedereen er op termijn beter van wordt?

Indoor carwash nederland

Klant: Indoor Carwash Nederland
Bureau:
Bureau Nuiver / OWN agency
Merk: Indoor Carwash
Campagne: Altijd voor u. En voor uw auto.
Jaar: 2015 – nu
Branche: Automotive
Introductie
Na een volledige herpositionering en succesvolle campagnes voor specifieke diensten, is de tijd rijp om het keuzegedrag van de doelgroepen nader onder de loep te nemen. Te beginnen bij de prijspresentatie.

De afgelopen jaren...

Als Strategy Director was ik de afgelopen vijf jaar  eindverantwoordelijk voor de creatieve strategie voor klanten als Rabobank Nederland, PvdA, IVN Nederland, Velopa, Nationaal Ouderenfonds, SportCity, gemeenten Leiden, Haarlem en Wassenaar en vele anderen. Ik maakte motto ‘ongewoon gewone ideeën die perfect passen binnen de strategie’ leidend voor al het creatieve werk. Ik ontwikkelde een werkwijze voor effectieve (creatieve) strategie op het snijvlak van branding, advertising en behavioural design en werkte oa in de domeinen: Rijksoverheid, Gemeente, Retail, FMCG, B2B, Banken & Verzekeraars, Automotive, Dienstverlening, Entertainment, Sport, Onderwijs, Kunst & Cultuur en Non-Profit.

Delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d bloggers liken dit: