Een systematische werkijze om harten te veroveren en business te laten groeien.

Voor elk merk. Elke organisatie. Grote en kleine.

Wij hebben een werkwijze ontwikkeld die in vier stappen zorgt voor meer inzicht in het eigen merk, meer grip op het gedrag van de doelgroepen, een helder strategisch kader om merk en publiek dichter bij elkaar te brengen én creatieve ideeën om dat te doen. De vier stappen in onze werkwijze vormen samen een systematische aanpak om marktaandeel te winnen. Onze werkwijze is geschikt voor elke organisatie, groot of klein. En wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgever dat ook is. Daarom zijn onze diensten geheel value based.

MERKONTWIKKELING

We leven in een tijd van transparante organisaties. De wereld kijkt de hele dag over hun schouder mee. Wat zij doen, is wie zij zijn. Organisaties moeten daarom weten wat hen in essentie onderscheidt van anderen. 

BEHAVIOURAL INSIGHTS

We moeten afstappen van het idee dat mensen rationele beslissingen nemen. We zijn helemaal niet zo rationeel als we denken. Het is daarom belangrijk om irrationeel gedrag beter te begrijpen. 

IDEATION

We gebruiken de kaders die we samen hebben bepaald om creatieve ideeën te ontwikkelen die consumenten raken in het hart en in het hoofd. Een goed creatief idee is richtinggevend voor  merk en marketing.  

Wie gingen u voor?

Klanten zoals PvdA, Rabobank, Nationaal Ouderenfonds, IVN Nederland en verschillende gemeenten zijn bij ons gekomen met de vraag om mee te denken over manieren om meer waardevolle interactie te creeren tussen de organisatie en hun publiek. 

Delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d bloggers liken dit: