De geschiedenis van de Chesterfield

Vroeger had ik een echt kantoor. Met een bureau, een koffiezetapparaat en een whiteboard. En dingen aan muur die mijn bezoek onmiddellijk duidelijk maakten dat ik een man ben van smaak en stijl.

Toen brak de dag aan waarop ik me realiseerde dat ik mijn kantoor helemaal niet nodig had om te doen waar het oorspronkelijk voor bedoeld was: werken.

Ik kan namelijk overal werken. Het enige dat ik nodig heb is mijn laptop. Ok, en wifi. En, ok, dat ook: koffie. Ik kan werken in elke uitspanning met een liever serveerster. Daar daardoor bijzonder goed zelfs. Ik kan werken op de bovenste trede van de trap omdat mijn dochtertje het fijn vind als ik nog even in de buurt ben wanneer ze in slaap valt. 

Ik kan werken in mijn studeerkamertje op zolder, wetende dat het geluid uit mijn humhumspeakers precies op de juiste hoogte mijn oren binnendringt. Ik kan zelfs werken tussen de oerchagrijnige ouders in de kantine van zwembad Poelmeer terwijl mijn zoon zijn B-diploma haalt (al mogen ze daar wel iets aan de koffie doen).

U begrijpt: ik hief mijn kantoor op. Alleen van mijn Chesterfield, aka de lekkerste bank van de wereld, kon ik geen afscheid nemen. Daarom pronkt die nu in het huishouden van het meest ass kicking creatieve bureau van de wereld: OWN agency, in de Meelfabriek in Leiden. 

Wilt u me dus spreken gezeten op de lekkerste bank van de wereld, temidden van ass kicking creatieven, dan bent u hier van harte welkom. 

Delen:

Vind ik leuk:

Like Laden...
%d bloggers liken dit: