Creatieve strategie

Ik help merken en organisaties, grote en kleine, te groeien door middel van creatieve strategie.

Goed, om te beginnen een waarschuwing: ik ga hier van je vragen om 359 woorden te lezen. Dat kost wat tijd – en een digital native als jij stelt die tijd meestal niet beschikbaar. Toch vraag ik het van je. Want alleen dan kan ik je uitleggen waarom ik geloof, en beloof, dat we samen échte waarde aan jouw business kunnen toevoegen. Ben je er klaar voor? Let’sgo!

Niet zo heel lang geleden was de wereld verdeeld in twee kampen: de organisatieadviseurs enerzijds en de creativebureaus aan de andere kant. Zij beloofden hetzelfde: groei en ontwikkeling van de organisatie 

Context. Groei op verschillende manieren. Concultancyversus creativity. Maarcreativiteitnieuweplekindefunnel.