Je bent maar één
telefoontje verwijderd van
een kennismaking.

 

Als Strategy Director was ik de afgelopen vijf jaar  eindverantwoordelijk voor de creatieve strategie voor klanten als Rabobank Nederland, PvdA, IVN Nederland, Velopa, Nationaal Ouderenfonds, SportCity, gemeenten Leiden, Haarlem en Wassenaar en vele anderen. Ik maakte motto ‘ongewoon gewone ideeën die perfect passen binnen de strategie’ leidend voor al het creatieve werk. Ik ontwikkelde een werkwijze voor effectieve (creatieve) strategie op het snijvlak van branding, advertising en behavioural design en werkte oa in de domeinen: Rijksoverheid, Gemeente, Retail, FMCG, B2B, Banken & Verzekeraars, Automotive, Dienstverlening, Entertainment, Sport, Onderwijs, Kunst & Cultuur en Non-Profit.

De snelste manier

+316 41 21 29 30
joris@bureaunuiver.nl

Liefdesbrieven

Schoonzicht 12
2342 CD, Oegstgeest

Ook handig

KvK 55765165
BTW NL00175092370B02

Bureaupresentatie

De beste koffie drinken we hier

Hoe erg 'af' is deze website? (Hint: niet zo af.)

Deze website is nog niet zo erg ‘af’. Er is van alles op aan te merken: op het interactie design, de informatieflow, de responsiveness en zeer zeker op het design. Dat komt omdat ik ‘m zelf gebouwd heb. Niet uit karigheid, maar uit interesse. Omdat ik geloof in de filosofie van design thinking, die erop in het kort op neer komt dat je iets onderzoekt, ontwikkelt en beter maakt. Want ik geloof in  ontwikkeling. Veel meer dan in ‘af’. 

De dingen zijn nooit af. De kunst is niet om iets ‘goed’ of ‘af’ te maken, maar om de dingen steeds weer een beetje te verbeteren. Zo bezien, is iets (wat dan ook):

  • nooit goed genoeg, en tegelijkertijd
  • altijd het beste mogelijke en, dat vooral,
  • kan het altijd beter.

Dat is mijn filosofie in essentie: nadenken over hoe we dingen beter kunnen maken. Alles: de business, de economie, het weer, je humeur, je gewicht – welja: de wereld. Dat gaat niet altijd vanzelf; je zult er ziel en zaligheid in moeten stoppen. En als je dat doet, dan kun je rustig slapen. (Om de volgende dag weer aan de slag te gaan om alles wat de moeite waard is, nog beter en mooier te maken.)

En daarom is mijn site nooit af. 

Hoe af vind jij mijn website? Ik vind 'm zo af:

1 %
Inhoudelijk
1 %
functionaliteit
1 %
Design
1 %
Responsiveness

Delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d bloggers liken dit: